Neu auf motogp.com?Hier registrieren

Ticket-Kauf
VideoPass-Kauf

Nieuwe maatregelen voor Mugello 2006

Nieuwe maatregelen voor Mugello 2006

Nieuwe maatregelen voor Mugello 2006

Het Italiaanse circuit van Mugello gaat voor de nieuwe Italiaanse GP een aantal nieuwe maatregelen introduceren, die de toegang tot het circuit en het comfort voor de fans moet gaan verbeteren. Tot de veranderingen behoren o.a. de introductie van een gebied dat gereserveerd zal worden voor kampeerders, vrij parkeren buiten het circuit, gereduceerde prijzen voor de oudere en jongere fans en ook de introductie van enorme schermen waarop de fans de actie kunnen volgen.

Het eerste nieuwe idee zal een ticket zijn dat speciaal voor kampeerder ontwikkeld wordt en dat in de voorverkoop beschikbaar zal zijn. Echter, het zal met dit ticket niet mogelijk zijn om een voertuig mee naar binnen te nemen.

In samenwerking met de lokale overheid zal Mugello ook een aantal vrije parkeergebieden gaan realiseren, die tussen donderdag 1 juni en zondag 4 juni op de dagen van het raceweekend beschikbaar zullen zijn en van waaruit de toegang tot het circuit geregeld is.

Voor het weekend zullen er ook de tickets aangepast worden. Kinderen onder de 13 jaar – vergezeld door een volwassene – kunnen gratis naar binnen, terwijl er gereduceerde prijzen voor 13-16 jarigen en gepensioneerden zullen zijn. Ook zullen er in totaal negen enorme schermen rondom het circuit geplaatst worden, zodat de fans het best mogelijke zicht op alle actie zullen hebben.

Tags:
MotoGP, 2005

Weitere Updates, an denen du interessiert sein könntest ›