Neu auf motogp.com?Hier registrieren

Ticket-Kauf
VideoPass-Kauf

Geniet van de GAS British Grand Prix met motogp.com

Geniet van de GAS British Grand Prix met motogp.com

Geniet van de GAS British Grand Prix met motogp.com

Na een veelbewogen A-Style TT Assen zal Donington Park gastheer zijn van de negende afspraak op de MotoGP kalender, de GAS British Grand Prix. Motogp.com zal abonnees voorzien van een spectaculair pakket, waarmee je van het gehele GP weekend kunt genieten.

Nicky Hayden zal de race als leider in het klassement starten, met een voorsprong van 42 punten op teamgenoot Dani Pedrosa. Valentino Rossi zit het duo op de hielen, maar kan hij zijn handblessure het hoofd bieden, om zijn zesde overwinning in de hoogste klasse op Donington te veroveren?

Alle actie betreffende de achtste race van 2006 is beschikbaar via motogp.com, met live video van alle officiële trainingsessies in de drie categorieën, de MotoGP, FP2 en de drie races waarmee het seizoen 2006 verder gaat. Videokwaliteit kan opgewaardeerd worden naar 450kbps in een formaat van 380x284px.

Naast de live verslaggeving heeft motogp.com ook actiebeelden, exclusieve interviews en het laatste nieuws tot je beschikking. Voor alle details van de trainingen en warm-ups is dit jaar ook de Live Timing mogelijkheid beschikbaar.

Al deze mogelijkheden voor de GAS British Grand Prix zijn voor jou voor slechts 5 euro en ze zijn ook beschikbaar in het Premium Pakket, die het hele seizoen bestrijkt.

Tags:
MotoGP, 2006, GAS BRITISH GRAND PRIX

Weitere Updates, an denen du interessiert sein könntest ›