Neu auf motogp.com?Hier registrieren

Ticket-Kauf
VideoPass-Kauf

Reacties vanaf het 125cc podium in Qatar

Reacties vanaf het 125cc podium in Qatar

Reacties vanaf het 125cc podium in Qatar

Sergio Gadea: Winnaar

"Het was een geweldige start van het seizoen om hier te winnen. Toen we in Qatar aankwamen ging het vanaf het begin erg goed alhoewel ik wel de pech kende dat ik geblesseerd raakte en mijn sleutelbeen uit de kom was geschoten. Als ik eerlijk ben was ik eerst eigenlijk niet van plan om hier te rijden maar later stond ik er op om te blijven en te racen. Ik heb elke dag de hele dag getraind om fit genoeg te zijn om te kunnen rijden maar ik had zeker geen overwinning verwacht. Het was erg pijnlijk maar ik ben erg blij."

Joan Olive: Tweede

"Het was een erg leuke race. Ik probeerde op een gegeven moment weg te komen maar zag dat dat niet ging lukken. Ik wilde in de eindfase nog toeslaan maar werd geraakt door een andere rijder. Ik probeerde Sergio daarna nog in te halen maar dat lukte niet meer."

Stefan Bradl: derde

"Het was erg goed, ik realiseer het me eigenlijk nog niet want het is een echte verassing. De race was erg zwaar omdat ik in de snelle bochten wat problemen met de achterkant had. Ik besloot om tot op het rechte stuk te wachten om wat te proberen. Ik wil iedereen bedanken."

Tags:
250cc, 2008, Commercialbank GRAND PRIX OF QATAR

Weitere Updates, an denen du interessiert sein könntest ›